About me

Voor Nederlandse versie, scroll naar beneden

Bilingual (English – Dutch) certified Tapping into Wealth Coach Marianne Siegmann is based in Amsterdam – the Netherlands, and works with clients worldwide.

How do you want to live your life?
Confident, successful, joyful, worth it, abundant, wealthy, resourceful, celebrating, healthy, loved and loving, calm, excited, peaceful, inspiring, dancing around, intuitive, fill in the blank ……..? Do you know what is holding you back?

I show you,  female professionals, entrepreneurs and individuals, how to uncover and clear your hidden programming and limiting beliefs so you can achieve your goals, get your career or business to the next level and show you how you turn your dreams into reality so you feel great and confident about your life.

I support and work with coaches too – we teach best what we most need to learn (Richard Bach, Illusions) – and we need each other to find our own blind spots and get them pointed out to us so we can thrive and show our clients how to be our best so they know they can be their best with our guidance and support.

Journey
After exploring Australia for a year back in 1997, followed by working in communications for over 10 years in a corporate environment, life happened. Wanting out happened! Freedom called, softly at first, then louder and louder and inevitable. Self-explorations, being a mother to two sons, practising mindfulness, meditation, playing, dance, coaching and lots of personal growth through inner journeys (and actual ones!) led me to starting my coaching practice.

I would love to connect with you! Always feel welcome and loved.

 

Hallo! Ik ben Marianne Siegmann
Ik help vrouwen zich bewust te worden van hun relatie met geld en het verbeteren daarvan, zodat ze verder kunnen komen in hun leven, bedrijf of relaties.

Herken je dit?
Er zijn momenten in je leven dat het lijkt alsof het allemaal vanzelf gaat: je hebt genoeg inkomen en als je meer geld nodig hebt omdat je wilt verhuizen of op reis wilt, komt dat vanzelf in je leven. Een nieuwe klant dient zich aan. Je krijgt een bonus. Je partner wint een geldprijs. Je krijgt een tweede ticket voor niets zodat je reis ineens betaalbaar is. Je wilt het zo graag, en het lukt! Keer op keer. Tot er een dag komt dat het niet meer lukt. Wat je ook doet, het lijkt alsof je vastzit. Al je beproefde manieren om nieuwe klanten binnen te halen, nieuwe ideeën neer te zetten en meer omzet te maken, het leidt nergens toe. Wat nu?

Toen mij dat overkwam ging ik op onderzoek uit. Ik las boeken en leerde over persoonlijke groei, probeerde mindfulness en yoga uit en begon met het zeggen van positieve affirmaties. En ik werd me bewust van deze uitspraken en overtuigingen:

Hard moeten werken voor je geld. Niet tegen je baas in gaan. Slikken dat je dit jaar weer geen loonsverhoging krijgt. Als je als een dubbeltje geboren bent, wordt je nooit een kwartje. De bonus aan je voorbij zien gaan naar die ene collega die de kantjes ervan af loopt. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg, dus schaf maar een gewoon tweedehands autootje aan, in plaats van die mooie, rode, snelle sportauto. Dàt is niets voor ons, doe niet zo gek, dat doen wij niet. Mensen die met hun geld te koop lopen zijn er vast op oneerlijke manier aangekomen. En die mensen in dat grote huis? Die ontduiken vast de belasting.

Zoveel meningen, uitspraken, vooroordelen over geld
Ik heb er zoveel gehoord! In mijn jeugd, bij mijn opa en oma, mijn vriendinnen. Op televisie en in films. En op de radio gingen er liedjes over, van:  “I want to be a billionaire” tot “Money is too tight to mention”. Ik zong het allemaal vrolijk mee. Want geld leek voor mij nooit een probleem, ik kon er van rondkomen en er was altijd wel precies genoeg. Ja. Precies genoeg om voor een ‘normaal’ bestaan te gaan. Maar ik wilde meer dan een ‘normaal’ bestaan. Ik wilde vrijheid, ik had grote plannen, familie in het verre buitenland dat ik wilde bezoeken, een eigen bedrijf dat mij geld oplevert. Waarom lukte het mij niet om méér te verdienen? Waarom hoorde ik toch steeds van die zinnetjes in mijn hoofd? Waarom voelde ik mij zo vast zitten? Alsof ik gas gaf en tegelijkertijd heel hard op de rem trapte. Ik kwam maar niet vooruit!

Nu werk ik als coach en help ik vrouwen zich bewust te worden van hun relatie met geld en het verbeteren daarvan, zodat ze verder kunnen komen in hun leven, bedrijf of relaties. Ik vind het geweldig om vrouwen te helpen hun zelfvertrouwen terug te vinden, hun kracht opnieuw te laten ontdekken, hun mogelijkheden uit te laten proberen.

Helderheid creëren
Ik wil niets liever dan je helpen helderheid te creëren zodat jij een goede relatie met geld kunt hebben. Zodat je je bewust kunt worden van de vooroordelen die je hebt meegekregen als het om geld gaat. Je verschil kunt gaan zien in dat wat jij wilt en dat wat je denkt. Je in een veilige omgeving, vol vertrouwen, je eigen oplossingen laten vinden. Jij doet en voelt, ik stuur een beetje bij als dat nodig is. Kijken wat voor jou de basis is om goede en gezonde relatie met geld te creëren, zodat je in vrijheid en vol zelfvertrouwen verder kunt groeien. De volgende stap kunt zetten. Jouw droom kunt laten uitkomen.

Durf jij je te laten zien? In veiligheid, vrijheid en vertrouwen? Durf  jij de kracht toe te laten, die wij allemaal hebben als we de twijfels en angsten durven aan te gaan? Dàt is wat mijn doel is als we samen aan de slag gaan. Vrouwen zoals jij verder helpen en je uitnodigen je uitdagingen aan te gaan, en je dan te zien opbloeien en succesvol, vol vertrouwen, je stappen zet. Dàt maakt dit zo bijzonder!

Vrijheid
Verder ben ik natuurlijk meer dan coach: ik ben moeder, dochter, vrouw, vriendin, wereldreiziger. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Amsterdam en gaan we graag op reis in Europa en (naar familie) in Australië. Ik leer, studeer, ontdek. Strand, duinen, het park in de buurt, er is altijd iets te zien en te bewonderen of te fotograferen. Ik ben nieuwsgierig, liefdevol, warm. Het luisterend oor, de schouder om op te leunen, de rots in de branding en de veilige haven. Ik stel vragen die je raken en je inzicht geven. Mijn ogen stralen als ik kan doen waar ik blij van wordt: vrouwen zich zo vrij laten voelen, dat de toekomst hen toelacht: omdat ze vol vertrouwen hun droom realiseren, stap voor stap, dag na dag, idee na idee.